PROKLETA KORONA, ŠTA ĆE REĆI NOLE? Otkazuje se Grend slem?!

Autor:

Sport

02.04.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji tenisa mogli bi da saznaju lošu vest.

Prvi reket sveta Novak Đoković

Žil Moreton, predsednik Teniske federacije Francuske, izjavio je da postoji mogućnost otkazivanja ovogodišnjeg Rolan Garosa zbog epidemiološke situacije.

Naime, plan je da se Otvoreno prvenstvo Francuske održi u predviđenom roku, ali do promene može doći u slučaju rasta broja zaraženih koji je primetan u ovoj zapadnoevropskoj zemlji. Zbog toga je predsednik Emanuel Makron najavio novo zaključavanja, što može imati posledice i na drugi Grend slem u sezoni.

Trenutno, sve ide po planu, turnir je i dalje po rasporedu. Ipak, ukoliko nam budu rekli da ostanemo zaključani dva meseca, moraćemo da preduzmemo neophodne mere, a najgora će biti otkazivanje turnira, mada se ne usuđujem ni da mislim o tome - poručio je Moreton, pa otkrio i druge mogućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal i Đoković posle finala Rolan Garosa

Razmatramo mnoge opcije za Rolan Garos 2021. Ima ih mnogo, jedino što ne mogu da zamislim je da ćemo imati stopostotno prisustvo publike. Može da se desi da bude bez publike, ali i da bude publike. Spremni smo na sve mogućnosti - zaključio je prvi čovek francuskog tenisa.

Podsetimo, titulu u Parizu brani Rafael Nadal koji je u finalu savladao Novaka Đokovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading