POTRES: Agasi OTKRIO zbog čega je NAPUSTIO Đokovića!

Autor:

Sport

29.03.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Amerikanac Andre Agasi o saradnji sa Novakom Đokovićem.

Prvi reket sveta Novak Đoković

Bivši američki teniser Andre Agasi otkrio je razloge zbog kojih se rastao sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem.

Amerikanac je pomagao Noletu u periodu između 2017. i 2018. godine, a tvrdi da je imao dobru nameru.

Pre svega, morate da budete sigurni da su vaše namere altruističke. Želite ono što je najbolje za datu osobu, morate da počnete od toga. Nisam mu pomagao da bih imao neku korist od toga. Verujem da su moji razlozi bili najbolji za tenis, želja je bila da izvučem najbolje iz njega i tada obelodanjim njemu i njegovoj porodici da sam imao želju da pomognem - poručio je Agasi.

Zanimljivo je da Đoković, tokom perioda saradnje sa Agasijem, nije osvojio nijedan Grend slem.

- Te altruističke namere daju vam na tome da budete objektivni. Moj cilj je da ti pomognem, a ako se nalazim na tvom putu, prekidam tvoj proces ili se mešam u njega, onda je najbolje da se sklonim sa tog puta. To je delikatan čin, to balansiranje u odnosu. Isuviše često smo se slagali da se ne slažemo i to je u redu, nema ljutnje zbog toga. Ali samim timsklanjanjem sa strane, on je bio u stanju da procesuira mnogo stvari koje smo zajedno prošli i nadam se da ga je to učinilo još boljim - zaključio je Andre Agasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading