SRAM TE BILO: Poznati teniski STRUČNJAK PONIZIO Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

28.03.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrik Muratoglu dao je skandaloznu izjavu o predstojećem Rolan Garosu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je ubedljivo najbolji teniser sveta, ali i pored toga Muratoglu mu ne daje nikakve šanse da osvoji Grend slem u Parizu.

Poznati trener i komentator smatra da jedino Rafael Nadal može do trofeja. Procenjujući uspešnost velike trojke na njihovim omiljenim Gren slemovima, Muratoglu tvrdi da ostali igrači nastupaju na Rolan Garosu kako bi imali pravo da izgube od Nadala u finalu.

- Samo statistička potvrda onoga što odgovaram svake godine kada me pitaju o potencijalnom pobedniku Rolan Garosa - tvitovao je Muratoglu.

Čuveni trener veruje da se situacija neće promeniti ni ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Muratoglu

- Jedini neizvestan trenutak kada Rolan Garos počinje je koga će Rafa pobediti u finalu - dodao je teniski stručnjak grčkog porekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

28.03.2021 18:01

A sta nije tacno?!Ne iritirajte narod ovakvim naslovima, okrecete ga protiv Novaka...Nadal je osvojio 13 RG, Noleta je razbio prosle godine kada je bio u vrhunskoj formi, sa 3:0.