"GRČKI BOG" IZNEO ZANIMLJIVO VIĐENJE "VELIKE TROJKE": Pred nama je test i dokazivanje, IPAK NEĆE ONI IGRATI DOVEKA...

Autor:

Sport

28.03.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanos Cicipas na dobrom je putu da osvoji Masters u Majamiju, pa je posle poslednje pobede nad Damirom Džumhurom izneo krajnje zanimljivu tačku gledišta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

Grčki teniser Stefanos Cicipas ističe da je konkurencija na mastersu u Majamiju izuzetno velika, iako nema Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Cicipas se plasirao u treće kolo prvog mastersa u sezoni pošto je pobedio Damira Džumhura 6:1, 6:4.

- Zadovoljan sam pobedom. Odigrao sam dobro. Možda moj protivnik nije imao dobre rezultate u poslednje vreme, ali je sposoban da napravi iznenađenje. Dobro sam servirao, napredovao sam mnogo u tom aspektu - istakao je "Grčki bog". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

U Majamiju nema Đokovića, Nadala, Federera, pa je velika šansa da će neko od mladih igračao svojiti prvu titulu na turniru iz serije 1000.

- Nema sumnje da je veliki test pred nama jer nema Velike trojke. Ali u jednom momentu će oni prestati da igraju sasvim. Ne znam kad će se to dogoditi. Ipak, i bez njih je ovde mnogo igrača koji mogu da osvoje titulu. Imamo generaciju momaka koja će uskoro biti na vrhu, to su fantastični igrači. Ovaj turnir je veliki izazov, velika prilika za sve nas - ocenio je Stefanos.

Njegov naredni rival biće Kei Nišikori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading