NOVAK DOBIO VELIKU PRETNJU: Đokovićev rival najavljuje TITULU na Vimbldonu!

Autor:

Sport

22.03.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Mari će naredne nedelje igrati na Mastersu u Majamiju, a pred turnir u Floridi dotakao se i predstojećeg Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Preti mu Endi Mari... Novak Đoković

Endi je dobio specijalnu pozivnicu organizatora, trenutno je 118. na ATP listi i želja mu je da što pre popravi tu poziciju.

- Znam da sam i dalje sposoban da igram na najvišem nivou. Pre Australije, u decembru, razgovarao sam sa članovima svog tima o turniru u Melburnu. Rekao sam da stvarno imam osećaj da tamo mogu da doguram daleko. Počeo sam da verujem u to, što nije bio slučaj prošle godine. Moja očekivanja su takva da verujem da mogu da igram dobro na velikim turnirima. Računati na pobedu sada bili bi previše ambiciozno, ali osećam da mogu da se nosim sa top igračima - kaže Endi.

Britanac je rekao da mu je najveća ambicija da ove sezone ostvari veliki rezultat na Vimbldonu.

- Nadam se da ću kroz nekoliko meseci biti zdrav, da ću imati više mečeva u nogama, a onda će i pobede dolaziti češće i na regularnoj bazi. Želim da budem prisutan na Vimbldonu i imam osećaj da imam šansu da pobedim tamo. Svestan sam koliko bi to ekstremno teško bilo ostvariti, ali stvarno verujem da je to moguće. Potrbn su nedelje i meseci strpljivog rada, ali verujem da mogu to. Svestan sam da će mnogi misliti kako gajim iluzije i da su moji najbolji dani odavno iza mene, što može da bude slučaj. Ipak, mislim da još mogu da se nosim sa najboljima - zaključio je Mari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari

Videćemo kako će na ovo reagovati najbolji teniser sveta Novak Đoković koji će na Grend slemu u Londonu biti najveći favorit za novi trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading