(FOTO) NEVIĐENI SKANDAL: Oglasio se veliki Đokovićev prijatelj - nisam pretio da ću nekoga ubiti!

Autor:

Sport

15.03.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski teniser Damir Džumhur i veliki prijatelj Novaka Đokovića završio je učešće na kvalifikacijama za turnir u Akapulku, ali kako kaže nije diskvalifikovan i demantovao je navode da je pretio ubistvom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Damir Džumhur se oglasio posle skandala

Džumhur se tokom celog meča prepirao sa sudijom, a u momentu kada je pustio lopticu misleći da je u autu glavni sudija je dosudio poen za protivnika. To je tenisera dodatno naljutilo, a tokom rasprave mnogi mediji tvrde da je sudiji zapretio ubistvom.

Uz to je preneta vest da je zbog tog gesta teniser diskvalifikovan, međutim on se vidno ljut oglasio na Instagramu i demantovao to.

- Dragi mediji ako već prenosite vesti onda se bar potrudite da te vesti budu tačne. Damir Džumhur nije diskvalifikovan. Damir Džumhur je svojevoljno napustio teren, zbog ponašanja i odluka glavnog sudije koje nisu bile objektivne ni korektne. Još jedan jako bitna stvar koja može da se pročita na portalima je da sam pretio nekoga da ubijem? Da li ste vi ljudi svesni šta to uopšte znači i otkud vam to uopšte? Otkud ta zloba da se takve stvari pričaju uopšte? Od medija se očekuje da objektivno, koretkno i istinito prenose informacije, a ovog puta je to izostalo.Na kraju izvinjavam se mojoj porodici, mojim najbližima i naravno onika koji me podržavaju što sam se ovako emotivno poneo, i što nisam pokazao jačinu, što sam još jednom pokazao da ovakve stvari mogu da utiču na mene da pokažem svoju lošiju i slabiju stranu- napisao je teniser.

Foto: instagram.com/damirdžumhur

 Džumhur je trenutno 125. teniser sveta i ukupno ima tri titule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading