NOVAK U OČAJU: Velika promena na Vimbldonu, Đoković u PROBLEMU!

Autor:

Sport

13.03.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vimbldon će se održati na leto posle godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Vimbldon nam donosi i jednu veliku promenu. Na trećem Grend slemu sezone, za razliku od 2019. godine, igrači neće imati mogućnost da budu smešteni u privatnim kućama.

Godinama unazad najbolji igrači, kao što su Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer odsedaju u privatnim kućama koje iznajmljuju, dok će ove, naravno pod uslovom da igraju na trećem gren slemu u sezoni, morati da budu u jednom od hotela koje će organizatori odrediti i u kojima će biti organizovan “mehur”. Ti hoteli biće u samom centru Londona.

Đoković tako neće imati mogućnost da odsedne u kući u blizini samom “Ol Inglend kluba” u kojoj je bio tokom prethodnih godina, Rafael Nadal neće biti u kući u kojoj odseda još od juniorskih dana, dok Federer neće biti u jednom od dva stana koje je iznajmljivao.

Navodno, ni igrači iz Velike Britanije koji imaju nekretnine u Londonu, kao što je Endi Mari, neće imati mogućnost da se nađu u privatnom smeštaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading