BIVŠI BROJ 1 IZAZVAO SUZE ŠIROM SVETA: Rodžer Federer odlazi u PENZIJU?!

Autor:

Sport

13.03.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federer se vratio tenisu, ali čini se da povreda nije prošlost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarac Rodžer Federer

Nekada svetski broj 1 Lindzi Devenport analizirala je povratak Švajcarca Rodžera Federera na teren posle pauze koja je trajala duže od godinu dana.

Amerikanka smatra da Federerovo koleno nije dobro, s obzirom na dugu pauzu, a pokazatelj toga vidljiv je tek kada se izađe na teren. Stoga, Devenportova predviđa da on neće zabeležiti neke zapaženije rezultate jer se bliži 40. godini i odlasku u penziju.

Razmišljam o onome što je Rodžer Federer rekao na obraćanju medijima, njegova očekivanja su prilično niska. Kada imate 40 godina i kada se vraćate posle dvostruke operacije kolena, stvarno i ne znate šta možete da očekujete - ocenila je Lindzi Devenport koja poziva Švajcarca na oprez nakon dvostruke operacije kolena:

On smatra da su mu kolena u redu, ali sve dok ne izađete na teren da igrate mečeve, gde morate da naglo menjate pravac kretanja u nekim poenima, to je veliki stres. Ne znate kako će vaše telo odgovoriti na sve to. Ipak, lepo je videti ga da kaže 'želim da budem opet sto odsto spreman za Vimbldon, što više mečeva budem imao, biće bolje - zaključila je Lindzi Devenport.

Podsetimo, Federer je u Dohi odigrao dva meča, a nakon poraza od Basilašvilija povukao se sa turnira u Dubaiju, kako bi se posvetio treninzima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading