SRPSKI TENISER ZAVRŠIO SEZONU? Korona mu napravila ogroman problem!

Autor:

Sport

12.03.2021

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović razmišlja da prekine sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Krajinović i Novak Đoković u društvu Zvereva i Dimitrova

Krajinović je u razgovoru za "Kurir" istakao da zbog drugog zaražavanja korona virusom svog fizioterapeuta Vlade Kaplarevića ozbiljno razmišlja da se vrati u Beograd i odmara.

Filip se trenutno nalazi u karantinu u Dohi i veliko je pitanje da li će se pojaviti na turniru Dubaiju naredne nedelje.

Razmišljam da li da nastavim sezonu, li da budem u Srbiji i čekam da se situacija u celom svetu smiri. Nema mi neke matematike u ovome, gde se stalno menjaju pravila. Bilo je pravilo, ako nisi zaražen možeš da igraš, zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe. Ali vidiš, sad je on zaražen i ja ne mogu da igram. Pravila se stalno menjaju, gde god da ideš ne znaš šta te čeka i dobro ću razmisliti šta ću i kako dalje.

On nije jedini teniser koji ima ovavak stav.

Mnogi igrači su izgubili motivaciju, nagradni fond se smanjio, vidite kako je bilo u Australiji. Na sreću sam sa Novakom bio u Adelaidu, bilo nam je malo lakše, ali... Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja - zaključuje srpski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading