REKAO NE SRBINU: Đoković izneo DŽENTLMENSKI predlog, pa dobio NOŽ u LEĐA!

Autor:

Sport

11.03.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković predložio je rešenje za problem teniskih turnira u jeku pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Andrea Gaudenci, prvi čovek ATP, odbacio je inicijativu za koju se zalagao prvi reket sveta Novak Đoković da se turniri u vreme pandemije koronavirusa igraju u "balonu", po ugledu na završetak minule NBA sezone.

Prednost je što se smanjuju putovanja, ali ne i finansijski problemi. Morate da uložite ogromnu količinu novca da biste napravili efikasan 'balon'. To je NBA koštalo 180 miliona dolara, što se opravdava time da zarađuju sa novcem od prava, ali je u tenisu sve je drugačije - poručio je Gaudenci.

On je podvukao problem sponzora jer su oni u tenisu mahom lokalni.

Moralo bi da se pregovara o televizijskim pravima kada se mečevi prenose u drugim vremenskim zonama. Nemoguće je sve odraditi to na jednom mestu. Ono što se može učiniti su delimični i specifični uslovi, kao što su bili u Sinsinatiju i Njujorku.

audenci je umereno optimističan u pogledu povratka navijača na tribine.

- Sve zavisi od stope vakcinacije, ali u smislu zdravstvene sigurnosti i finansijske solventnosti, neće doći pre 2022. Pokazali smo da smo elastičan sport i optimističan sam u pogledu budućnosti - završio je čelnik ATP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading