KRITIČARI, MARŠ U MIŠJU RUPU: Đoković, Nadal ili Federer? Marej uputio MOĆNU podršku VELIKANU!

Autor:

Sport

11.03.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Marej govorio o aktuelnostima u svetu tenisa.

Marej, Nadal i Đoković

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da je prvi reket sveta Novak Đoković napravio ogroman uspeh odbranom pehara na Australijan openu, čime bi trebalo da "ućutka kritičare".

To je velika pobeda za Novaka. Pokazao jer da je i dalje na vrhu tenisa. Osvojiti turnir devet puta je neverovatno dostignuće i već do sada je trebalo da utiša svoje kritičare - poručio je Britanac, a zatim se pozabavio razlikom "velike trojke" u odnosu na ostale tenisere na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odao priznanje Đokoviću - Endi Marej

Kod bilo kog igrača, sve se svodi na miks velikog talenta, mentalne snage, fokusa i odlučnosti da naporno radi. Oni oko sebe imaju dobar tim, koji im zaista pomaže u tome. Takođe, tenis je toliko mentalna igra da iskustvo ima veliki uticaj. U stanju su da igraju protiv mlađih i dominiraju - zaključio je Endi Marej.

Podsetimo, u svetu tenisa vlada trka za najboljeg u istoriji. Federer i Nadal imaju po 20 Grend slemova, Nole je trenutno na 18, ali je sa 311 nedelja na čelu ATP liste najuspešniji u tom parametru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading