BOLOVI I UMOR: Pitali su Federera o POVREDI, njegova izjava ŠOKIRALA je planetu!

Autor:

Sport

10.03.2021

18:14 >> 18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac Rodžer Federer odigrao meč i slavio nakon dugo vremena, ali još uvek nije siguran da li je povreda prošlost i u kakvoj se zaista formi nalazi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarac Rodžer Federer

Švajcarski teniser Rodžer Federer trijumfalno se vratio na teren, pobedom nad Britancem Danijelom Evansom u Dohi, a nakon susreta osvajač 20 Grend slem titula poslao je moćnu poruku navijačima širom planete.

Organizatori su mu najpre čestitali slavlje, ali i činjenicu da je odigrao susret nakon više od godinu dana.

- Hvala vam puno. Prelep je osećaj vratiti se, bez obzira na pobedu ili poraz. Svakako je bolje trijumfovati - rekao je Federer, uz zahvalnost publici.

Ipak, on je ujedno i zabrinuo svoje fanove.

- Bio sam umoran, pa sam fokus stavio na fizičku spremu. Evans je bio odličan, mogu da budem zadovoljan sa onim što sam uradio - dodao je Švajcarac, pa zaključio:

- Ne znam još uvek, zbog umora. Kada on stigne, onda nisi siguran. Bitno je kako ću se osećati sutra, pa narednih dana. Imao sam puno izazove tokom karijere, a ovo je jedan od najvećih. Ceo moj tim je napravio sjajan posao da me spremi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading