(FOTO) MA, DOKLE VIŠE BRE?! I saveznici napadaju Đokovića, IZ FRANCUSKE STIGLA OGAVNA KARIKATURA NAJBOLJEG IKADA!

Autor:

Sport

09.03.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li mržnja prema Novaku Đokoviću ikada stati?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li napadi na Novaka Đokovića ikada prestati?

Šta god da Srbin uradi, neko na drugoj strani planete ,na čiji život to nikakav uticaj neće imati, ocrni kao da mu je lično naudio.

Sujeta i ljubomora opasna su bolest, a to naš jadan Nole nažalost prečesto oseća na svojoj koži, pa ništa drugačije nije bilo ni posle njegovog poslednjeg uspeha, kada je oborio Federerov rekord po broju nedelja na vrhu ATP liste.

Skandalozan tekst navodno cenjenog L'Ekipa satkan je od uboda i uvreda na račun najboljeg tenisera u istoriji, ali je karikatura ta koja je "pobedila" svojoj pakošću i neinformisanošću.

 

 

Iako je istina potpuno suprotna, "mrtvi ladni" su Francuzi nacrtali Đokovića na tronu, sve sa lovorovim listom oko glave, kako stoji usamljen i tužan dok uzbuđena masa u pozadini šalje svoju ljubav i podršku Rodžeru Federeru.

Veliki je šampion Švajcarac, nema šta, jasno je da verovatno i dalje ima legiju fanova, ali se ona retko eksponira poput "Đokovićeve armije", osim kada treba da se mrzi Novak, dok sam Federerov stil ne može da primiriše uzbudljivosti stila našeg Noleta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legije fanova Rodžera i Noleta verovatno će ratovati zauvek

Da, pasionirani smo i uvek ćemo biti kada nam neko dira Đokovića, ipak je on naše srpsko zlato, ali kada neko piše i crta ovakve gluposti, kako ih ne isprozivati?

Hvala bogu, Nole ne mari previše za kritike, već nastavlja da melje, pa bi posle Federerovog mogao da padne i rekord legendarne Štefi Graf, koja je na vrhu WTA liste provela neverovatnih 377 nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading