SRĐAN ĐOKOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Posle ovih reči o Novaku zanemeće čitava Srbija!

Autor:

Sport

07.03.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Đoković je bio jedan od gostiju manifestacije „Bijeljina slavi Novaka Đokovića” gde je govorio Srđan Đoković otac najboljeg tenisera sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Đoković i Novak Đoković

Srđan Đoković se zahvalio se Bijeljini i Republici Srpskoj što su organizovale, čak i pre Srbije, manifestaciju kojom se obeležava i slavi veliki Novakov uspeh

- Ovde sam kao u svojoj zemlji, kao u svojoj kući - rekao je Srđan Đoković, ocenivši da je povod slavlja fantastičan, te će se činjenica da srpski narod ima Novaka takvog kakav jeste teško u istoriji ponoviti.

Srđan Đoković je posebno želeo da istakne sledeće.

- Novak je ponos Srbije, srpskog naroda i svih naroda u regionu i celom svetu. On pronosi slavu sporta, poznavanja istorije svog naroda i u svakom pogledu je ponos i dika svake porodice, ovde i u svetu - rekao je Srđan Đoković.

Đokovićev otac je podsetio da često ima običaj da kaže da je Novaka „izgubila porodica, ali ga je dobio narod, ceo region i ceo svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading