NOVAK ĐOKOVIĆ UTERUJE STRAH U KOSTI: Srbin poslao MOĆNU poruku Rafi i Rodžeru!

Autor:

Sport

05.03.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će u ponedeljak 8. marta započeti 311. nedelju na čelu ATP liste i tako zvanično postati najbolji u istoriji tenisa po ovom parametru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je posle osvajanja osmog Australijan opena najavio da je spreman da se upusti u trku sa Nadalom i Federerom u borbi za titulu teniskog GOAT-a. 

On je bio gost u podkastu njegovog prijatelja Šervina Džafarija, gde je potvrdio svoje aspiracije da postane najbolji igrač u istoriji "belog" sporta.

Ako ste profesionalni takmičar, morate da imate ciljeve, nešto čemu ćete da težite. Morate da imate mentalni mir. Potrebno je da radite na nečemu i da sebi postavite ciljeve na dnevnoj bazi, kratkoročne i dugoročne. Za mene, dva najveća dugoročna cilja su da imam najviše grend slem titula u istoriji tenisa i drugi da budem igrač koji je najduže broj jedan u istoriji sporta.

Sad je na redu ostvarivanje drugog cilja, a to je najviše osvojenih Grend slemova. Federer i Nadal ih imaju po 20, a Novak 18.

Veoma sam blizu ostvarenja i tog drugog cilja. Federer i Nadal i dalje igraju, i dalje osvajaju slemove. Oni su neverovatni, ali ja nastavljam da se borim i to je u redu. Čak i da to ne ostvarim, biće u redu, ali moram da imam to nešto što će da me pokreće - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading