GOSPODIN RUS: Medvedev pred finale IZNENADIO sve izjavom o Novaku!

Autor:

Sport

20.02.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Danil Medvedev sastaće se u nedelju u velikom finalu Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Danil Medvedev

Nole pred finale malo pecnuo Rusa, poručio je generaciji koja dolazi da će morati žestoko da se potrudi da bi sknuli sa trona njega, Rafaeka Nadala i Rodžera Fedrera. 

Verujem mu. Znam da ću morati da prikažem svoj najbolji tenis, ako želim da ga pobedim. Trijumf protiv njega u finalu je možda nešto najveće u svetu tenisa. Volim Novaka kao igrača i kao osobu. Iskreno ne vidim ništa loše u njegovim rečima. I ne treba mi veća motivacija od toga što igram finale grend slem turnira - poručio je Rus i iskreno dodao:

Novak je favorit jer nikada ovde nije izgubio u finalu. Ja imam ulogu izazivača. Borim se protiv momka, koji je ovde osvojio osam titula. I srećan sam zbog toga. Volim da igram protiv Đokovića. Uvek su ti mečevi teški i psihički i fizički. On je jedan od najboljih u istoriji našeg sporta. Obojica ćemo imati neku vrstu pritiska. On juri 18, ja prvu gren slem titulu. Ako govorimo generalno, nemam šta da izgubim, iskreno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak vodi sa 4:3 u međusobnom skoru.

Nije to toliko važno, osim ako nije recimo 10:0 u korist jednog igrača. Svaki od naših duela je različit. Samo smo jednom igrali na gren slemu, baš ovde. Pobedio me u četiri teška seta, iako mislim da tada nisam bio na nivou na kojem sam sada. To što smo već igrali, što ga poznajem, daje mi veće šanse u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading