ĐOKOVIĆ TOTALNO ZBUNJEN POSLE POBEDE NAD ZVEREVIM: Nole PROGOVORIO o čoveku koji mu stoji na putu do finala!

Autor:

Sport

16.02.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Sašu Zvereva i plasirao se u polufinale Australijan Opena posle žestoke borbe, a u meču koji vodi u finale za protivnika će imati "totalnog anonimusa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Odmah posle meča Novak je dao izjavu i objasnio zašto je loše odigrao u prvom setu.

- Nekako sam se osećao kao da mi je potrebno više vremena da se zagrejem, bilo je veoma napeto u završnici prvog seta i posle sam krenuo bolje da se krećem i bolje sam servirao pa sam na kraju imao vise asova što je pravo čudo. U poslednim momentima bilo je izjednačeno mnogo pritiska... Emotivan sam, posle velike borbe sam preživeo i Saši sve čestitike. Nije imao sreće.

Prvi set je dobio Zverev, a naredna tri je dobio Novak Đoković.

- Posle drugog seta sam loše ušao u treći set i izgubio servis veoma rano pa u četvrtom sam uspeo da dobijem fokus nazad i da sve krene u pozitivnom pravcu, kao što sam i rekao, ne bi bilo nezasluženo da je Zverev dobio, ovo je bio veliki izazov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne, nisam se mučio. Barem kada su povrede u pitanju, nekoliko puta sam se u prošlosti povlačio, US Open, Vimbldon... To su povrede, one se dešavaju... Kada imaš magične ruke fizija i medicinskog tima, sve je dosta lakše. Pomogli su mi da se izvučem iz ovoga i to su velike svari, oni te vrate u mogućnost da se takmičiš, tu su i treninzi i neke druge stvari.

Naredni protivnik Novaka Đokovića je "ubica favorita" Rus Aslan Karacev koji do sada nije igrao sa najboljim teniserom sveta.

 

 

 


- Nisam ga uopšte gledao kako igra, dok nije došao ovde na Australijan Open. Odlično se kreće, fizički je snažan, ima odličan bekend, bio je težak posao za Dimitrova i sve druge jer je Karacev igrao sjajno. Malo smo trenirali, zbog svega toga i imamo mnogo povreda. Nadam se dobrom meču sa Karacevim- rekao je Novak Đoković posle meča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading