UDARIO ĐOKOVIĆA ISPOD POJASA: Nadal na SRAMAN način prokomentarisao Novakovu povredu!

Autor:

Sport

13.02.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal se plasirao u osminu finala Australijan opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Španac je savladao Britanca Kamerona Norija sa 3:0. Nadal je pre početka prvog Grend slema govorio o povredi leđa koja ga muči, pa je novinare zanimalo da li oporavak ide na bolje.

- U početku nije išlo na bolje. Ali danas je prvi dan kada osećam neki napredak. To je najvažnije za mene, više od svega drugog što se desilo na terenu.

Kao i mnoge tenisere i Rafa je upitan o tome šta misli o povredi Novaka Đokovića. On je iskoristio priliku da izrazi čuđenje onim što je video u duelu Srbina i Tejlora Frica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne volim da imam stav o tuđim mečevima. Svako ima svoje mišljenje. Bio je čudan meč, naravno, ali ne mogu da imam mišljenje jer ne znam kako se on oseća. Dva seta je izgledao kao da će predati meč, u petom je igrao normalno. Ne znam. Čudno mi je kao posmatraču, ali to je to. Našao je način da pobedi, svaka čast - zaključio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

13.02.2021 16:16

Na bolesnog vuka .....