SVETSKO ČUDO U MELBURNU: Nina Stojanović stigla do SENZACIONALNE pobede

Autor:

Sport

13.02.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Nina Stojanović i hrvatska teniserka Darija Jurak savladale su prvi dubl sveta, Barboru Stricovu i Se Vej Sije sa 2:1 (7:6, 3:6, 7:5).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nina Stojanović

U prvom setu videli smo ukupno šest brejkova, a Nina i Darija su pri rezultatu 5:4 i servisu za vođstvo dopustile poslednji brejk u setu. Ipak, u taj-brejku su bile bolje i dobile su ga sa 7:5.

Povele su i sa 2:0 u drugom setu, ali su u nastavku odigrale veoma loše i tri puta su brejkovane, pa su taj set izgubile sa 6:3.

Gubile su sa 5:3 u trećem setu i bile na ivici poraza, ali su vratile brejk i uspele da dođu do 5:4, a zatim i 5:5 dobrim servis gemova.

Serija gemova se nastavila i pri rezultatu 6:5 napravile su pritisak na servis Čehinje. Spasile su Stricova i Se dve meč lopte, ali treću nisu mogle i Jurak i Stojanovićeva su ostvarile najveće pobede u karijerama.

Naredne protivnice biće im Bolsova Zadoinov i Paolini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading