(FOTO) ŠOKIRAĆETE SE KAD JE VIDITE: Jelena Dokić PROMENILA lični opis!

Autor:

Sport

12.02.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne liči na sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena Dokić dok je igrača profesionalni tenis

Serena Vilijams prošla je bez većih problema u osminu finala Australijan opena, a posle meča sa Ruskonjom Potapovom nju je na terenu intervjuisala Jelena Dokić.

Nekadašnja teniserka i ove godine je u ulozi intervjuera, a sa bivšom rivalkom želela je da napravi nešto drugačije. Ipak, svima je odmah u oko upao Jelenin izgled, pošto je doživela ogromnu promenu, zbog čega se i sama našalila na svoj račun.

- Dobro je videti te opet na terenu, delile smo ga nekada. Ti i dalje radiš ono što si radila, ja sam sada drugačijih gabarita i u drugoj ulozi. Nadam se da ćeš biti samo manje brutalna nego kad sam igrala, i dalje imam malo nervozu što te intervjuišem - odmah je nasmejala Jelena sagovornicu.

Osim što su pričale o pobedi nad Potapovom, Dokićeva je želela da se dotakne i Sereninog autfita koji je privukao veliku pažnju u Melburnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Kada sam prvi put videla, rekla sam da je ovo nešto najbolje što sam ikada videla, imala si već neke od najbolje autfita, ali gde si dobila inspiraciju za ovo - upitala ju je Jelena.

- To je ludo, debata oko toga šta je najbolja kombinacija, ali mislim da je ovo najbolja oprema. Najkijeva je ideja i ja ne mogu ovde stvarno da uzmem bilo kakvu zaslugu. Rekla sam, hajde da napravimo nešto još bolje, i izašli su sa ovim, što je osvežavajuće. Inspiracija je Flo-Džo, atletičarka i zvezda koja je imala čak i nešto više otvoren jedan kraj, ali ja nisam mogla tako jer bi me kaznili - odgovorila je Serena.

Pogledajte njihov razgovor na terenu u Melburnu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading