DRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU: Nadal POVREĐEN!

Autor:

Sport

11.02.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac otkrio detalje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafa Nadal tokom meča protiv Majkla Moa u 2. kolu Australijan opena

Drugi nosilac na Australijan openu Rafael Nadal zabrinuo je svoje fanove izjavom nakon lagane pobede u 2. kolu protiv Amerikanca Majkla Moa.

Rafa je poručio da povreda "nije pod kontrolom", da je konstantno u bolovima, ali da daje sve od sebe kako bi prevazišao situaciju koja ga je zadesila.

Ne, iskreno, nije pod kontrolom. Radim stvari koje mogu. Ako ste videli, moj servis je bio drugačiji od uobičajenog, ali tražim rešenja svakoga dana. Trudim se da ih pronađem. Naravno, pripreme poslednjih 15 dana nisu prošle idealno, ali ovde sam. Pobedio sam dva meča bez izgubljenog set. Naredni meč imam za dva dana i sutra ću nastaviti da tražim rešenja za svoja leđa. Radimo sve što je potrebno da se osećam sve bolje i bolje Videćemo, Nori je naredni test - rekao je Španac, a zatim je analizirao narednog rivala koji dolazi sa Gibraltara:

Pobedio je dva meča. Pobedio je Evansa, večeras igrača o kome ne znam mnogo. Došao je na turnir dve nedelje ranije. Levoruk, dobar igrač. Biće težak test, bez sumnje. Moraću da igram na najvišem nivou.

Nadal je poznat kao veliki borac, a podvlači da je to njegova životna filozofija.

Moraš to da prihvatiš i da nastaviš da se boriš. Trudim se da se borim što više mogu, to je moja filozofija tokom cele karijere, zar ne? Boriću se dok budem bio u stanju da radim svoj posao - zaključio je drugi reket planete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

11.02.2021 18:49

Ala ovaj "pali".