NASTAVLJA SE HAJKA NA NOVAKA: Traže DEPORTACIJU najboljeg tenisera sveta zbog samo JEDNOG POSTUPKA!

Autor:

Sport

18.01.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi Gren slem sezone se igra pod rigoroznim pravilima, a non stop pristižu oprečne informacije iz daleke Australije, pa se postavlja pitanje koliko je odigravanje ovog turnira moguće!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Teniseri ne mogu da treniraju niti da odrade pripreme na pravi način za start takmičenja. Prvi teniser sveta i predsednik Asocijacije profesionalnih teniskih igrača (PTPA) Novak Đoković je tim povodom poslao pismo izvršnom direktoru Australijan opena Kregu Tiliju i tom prilikom tražio reviziju određenih uslova. Međutim, dobio je negativan odgovor, o čemu više možete pročitati OVDE.

Veliki broj ljudi, pre svega igrača i igračica je to podržao i dočekao sa odobravanjem, ali nisu svi. Oni koji su imali poruke koje prelaze granice dobrog ukusa su dvoje ljudi iz sveta novinarstva Mark Gotlib i Stef Pejdž koji su osudili njegov zahtev nadležnima.

-  Znate koga ne bi trebalo da slušate o protokolima za teniski turnir? Novaka "Adrija Tur" Đokovića. Nema šanse da neki od ovih predloga uopšte budu uzeti u razmatranje - poručio je Gotlib.

 

 

 

Njegova koleginica i bivša teniserka je bila znatno oštrija.

- Zar ne možemo samo da pošaljemo Đokovića nazad. Umorna sam od svega za šta se on zalaže. Svako ko ovih dana dolazi u Australiju zna ta ga čeka. Ne bi mi on nedostajao na Australijan Openu ni najmanje - poručila je Pejdž.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BORKO

18.01.2021 13:00

Ne znam šta mu ovo treba. Šta se blamira i ponižava gorima od sebe. Mora da prihvati kako svima tako i njemu. Samo tako eventualni trijumf neće biti u senci. Nole ne smatraj sebe za cara. To ti nije dobar pristup. Odvlači ti energiju. Žao mi je ali mislim da ćeš se ove godine izblamirati. Voleo bih da me demantuješ.

Senović

19.01.2021 08:35

Боље би му било да ћути. Сеновић