NOVA SULUDA HAJKA NA NOVAKA: Hteli su da OTKAŽU Australijan Open zbog Đokovića!

Autor:

Sport

12.01.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je na stubu srama pred Australijan Open.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, Britanci ga optužuju da je kriv za stvar koja se uopšte nije dogodila...

Melburn očekuje dolazak od oko 1.270 ljudi za 48 sati narednog vikenda, kada će većina tenisera i teniserki koji planiraju da učestvuju na AO otpočeti obavezan dvonedeljni karantin.

"Tajms" navodi i da australijsku vladu nije bilo lako nagovoriti da dopusti održavanje Otvorenog prvenstva te zemlje, a da je problem napravio "Adria tur" koji je organizovao Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tokom održavanja Adria tura, igrači su viđeni kako se provode u noćnim izlascima i restoranima, pa tokom dana slikaju sa decom i ponašaju najnormalnije.

To se nije dopalo vladi zemlje koja je u državi Viktoriji uspela da sprovede striktni tromesečni karantin, posle kojeg je doživela 61 dan bez zaraženih osoba i postojala je šansa da turnir zapravo i ne bude održan.

 

 

 

Pravila su jasna: Ko napusti karantin bez dozvole biće kažnjen sa 19.000 dolara i potencijalno krivično gonjen.

Takođe, moguće kazne su diskvalifikacija, gubitak nagradnog fonda, produženi karantin, hapšenje, pa čak i deportacija zbog kojeg bi ulazak u Australiju tokom narednih nekoliko godina bio doveden u pitanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading