MUZIKA ZA ĐOKOVIĆEVE UŠI: Povredio se JOŠ JEDAN PRETENDENT na Australijan open!

Autor:

Sport

30.12.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković već je bio favorit, ali je sada neprikosnoven na toj poziciji posle još jedne povrede pred Australijan open.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Osmostruki osvajač ovog takmičenja po svemu sudeći imaće lakši put nego inače ka trofeju na omiljenom Gren slemu, pošto je posle Rodžera Federera još jedan favorit "ispao iz priče".

U pitanju je Žo-Vilfred Conga, koji je na Tviteru obelodanio da neće učestvovati zato što još uvek nije 100% spreman.

- Zdravo svima. Iako sam napravio veliki napredak poslednjih meseci, još uvek nisam u potpunosti spreman da se takmičim, pa sam u dogovoru sa medicinskim timom odlučio da preskočim Australijan open ove godine. Radujem se povratku na terenu i zahvaljujem se ATP-u, navijačima i Australijskom teniskom savezu na strpljenju - istakao je Francuz. 

https://twitter.com/tsonga7/status/1343957478640386048/photo/2

Conga, 35, možda nije više dinamična sila kakva je bio pri početku karijere, ali još uvek predstavlja pretnju bilo kome ko stane na put snažnom 62. teniseru sveta. 

Đoković je, kao što znamo, prvi, a ako dodamo još i njegov dominantan niz na kontinentu kengura u računicu, stvarno ne vidimo ko bi mogao da Srbina osujeti u odbrani titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lejver

31.12.2020 01:09

Vama je Conga jedan od favorita za osvajanje Australian Open-a? Ajde ne lupetajte.