RAFI I RODŽERU KLECAJU KOLENA: Pogledajte kako se Nole sprema za početak sezone!

Autor:

Sport

26.12.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete Novak Đoković priprema se na Divčibarama za početak naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je snimljen kako u stilu boskerske legende Rokija Balboe, trči srpskom planinskom lepoticom.

Novak Đoković će sezonu 2021. započeti na ATP kupu u Melburnu koji se igra od 1. do 5. februara, a tri dana kasnije je na programu i Australijan open. Na prvom turniru Nole brani titulu zajedno sa reprezentacijom Srbije, dok će na prvom grend slemu sezone pokušati individualno da odbrani tron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
teodor

26.12.2020 23:00

Novace,sokole nass! Spremi se kao nikada do sada,pa i vise! Da ih sve po.issass i to poccev od ATP pa svu konkurenciju! Pretvori ovu godinu u "jurissnu" i sve zadivi, i one koji te smisliti ne mogu! Svi to od tebe ocekujemo! Zelim ti sve najjnajj u sledecoj sezoni, da osvojis najmanje tri GS ,pa ako Bog da i onaj cetvrti. Kako god,ali i to je moguce i nikad se ne zna kakva sansa moze da se ukaze! Tvoje je da se spremis na spartanski nacin i od starta uterass strah konkurenciji jer su se mnogi vec osetili da mogu da ti pariraju!