PSI LAJU, VETAR NOSI: Posle titule "kovid idiota", novo poniženje NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Autor:

Sport

25.12.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta je konstantno na udaru javnosti, svaki njegov potez se triput meri i obično protumači na pogrešan način. Dok Đoković uživa u prazničnom raspoloženju u Beogradu stigao je novi sraman napad!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle Britanaca koji su ga nazvali kovidiotom godine i Amerikanci su bez imalo respekta izvređali najboljeg tenisera sveta.

Naime, portal "Deadspin" je napravio listu idiota godine, na kojoj je 20. mesto zauzeo Novak Đoković. 

Prilikom odabira "idiota godine" Amerikancu su odlučili da na listu uvrste one osobe koje karakteriše - neznanje, nadmenost, zloba i nesposobnost! Zašto je onda srpski as na ovoj listi?

 

Autori teksta su besramno zaključili da Srbin zaslužuje da ga vređaju svake godine, a ovo je idiotsko objašnjenje.

- Džoker bi mogao da se svake godine nađe na ovoj listi zbog svojih kultnih razmišljanja o zdravlju. U odsustvu tenisa, Đoković je bio domaćin posećenog turnira (Adria tura), nakon kojeg su on i još nekoliko igrača bili pozitivni na koronavirus. Tada su se pojavile i fotografije iz noćnih klubova na kojima su igrači bili. Na US Openu nije bilo Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa je Đoković mogao jednostavno da se prošeta do titule, ali on je u trenutku frustracije udaruo loptu koja je udarila u grlo linijskog sudiju, pa su ga izbacili sa turnira. Možda je lopta jednostavno ignorisala njegove emocije?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading