DOBRO, LOŠE I BIZARNO: Sada je već ĐOKOVIĆ OSVOJIO APSOLUTNO SVE!

Autor:

Sport

18.12.2020

17:55 >> 17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket svet već je u "belom sportu" osvojio skoro svaki epitet, trofej i nagradu moguću, ali je sada ipak dobio još jednu za svoju kolekciju.

Novak Đoković osvojio je još jednu "nagradu"...

Dok je većina odlikovanja koje dobija popularni "Nole" za uspehe na teniskom terenu, jedan teniski portal dodelio mu je krajnje bizarnu čast.

Potez Novaka Đokovića su, jelte, izabrali za najšokantniji u godini!

 

 

 

Ne, nisu se osvrnuli na borbu sprskog tenisera sa savetom ATP, u kojoj kao Robin Hud pokušava da se izbori za manje plaćene kolege, već na nesrećan momenat kada je Đoković slučajno pogodio sudiju u grlo.

- Kada se nastavila teniska sezona, Đoković je ušao u "balon" u Nju Jorku kako bi se spremio za US Open. Ovaj turnir progonio je Srbina sve do 2018. kada ga je konačno osvojio, pa je i ove godine došao po trofej. Nije bilo ni Federera ni Nadala, pa je delovalo kao da je njegov turnir da izgubi. Počeo je susret top 16 sa Pablom Karenjom Bustom, a već na startu videlo se da je najbolji teniser na svetu frustriran. Svoj bes iskalio je na loptici, a ona je nažalost našla put ka grlu linijskog sudije, koja je pala i imala problema sa disanjem posle jakog udarca - napisali su na portalu "Baseline".

 

 

Đoković je tada posle većanja isključen, što je bez sumnje bila skandalozna odluka.

Avaj, šta ćemo, znamo sa kolikom se nepravdom Đoković uvek bori, pa ćemo i ovu "nagradu" prihvatiti kao još jedan znak ljubomore zato što je najbolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading