(VIDEO) NAJVEĆA BOMBA ĆE ODJEKNUTI NA "MARAKANI": Stanković potegao veze, stiže FUDBALER INTERA!

Autor: telegraf.rs

Sport

18.12.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda rešava problem na krilu u zimskom prelaznom roku! Aksel Bakajoko, krilni napadač Intera, ponuđen je crveno-belima!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Talentovani Francuz je ponikao u ekipi Red Star, a u Milano je stigao 2014. godine kao 16-godišnjak, međutim, do sada nije uspeo da se probije do prvog tima i trenutno igra za ekipu do 23 godine.

On je pod ugovorom sa "neroazurima", ali na Marakani razmišljaju najpre da ga dovedu na šestomesečnu pozajmicu s pravom na otkup ugovora u slučaju da se pokaže, prenosi "Telegraf".

Nezvanično, igrač je po ukusu trenera Stankovića, koji bi mogao i da ima uticaja na to da se posao završi s obzirom da je legenda Intera.

Bakajoko je debitovao za Inter u decembru 2016. na meču Lige Evrope protiv Sparte. Potom je sezonu 2017/18 proveo u je u Sošou na pozajmici, da bi u julu 2018. prosleđen i Sent Galenu na dodatno školovanje. Tamo je proveo dve godine, na 54 meča je dao četiri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading