ŠTA BI SRBIJA BEZ NOVAKA ĐOKOVIĆA? Najbolji teniser sveta učio NEPROCENJIV GEST za svoju zemlju!

Autor:

Sport

17.12.2020

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ponovo digao Srbiju na noge!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U KBC Dragiša Mišović danas je pušten u rad najsavremeniji skener aparat, vredan 210.000 evra, koji će pomoći bržoj dijagnostici kovid pacijenata, a koji je toj bolnici predao najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Đoković je iskoristio priliku da se zahvali zdravstvenim radnicima, koji više od deset meseci rade u vanrednim uslovima i bore se za živote mnogih ljudi.

- Zdravstveni sistem je pod konstantnim pritiskom i nadam se da će ovaj skener najnovije generacije uspeti da malo olakša neke okolnosti i da omogući većem broju ljudi da dobiju najbolju dijagnostiku za kratko vreme- rekao je Đoković.

 

 

 

On je dodao da u vreme epidemije svi treba da se ujedinimo i pružimo podršku zdravstvenom sistemu i svim zdravstvenim radnicima koji mukotrpno, od jutra do mraka, daju sve od sebe za zdravlje ljudi.

Direktor KBC Dragiša MIšović prof. Vladimir Đukić rekao je da će pacijenti koji se leče od kovid 19 u toj ustanovi, posebno pacijenti koji su na mehaničkoj ventilaciji, imati za 15 sekundi preciznu dijagnostiku pluća i drugih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lala

17.12.2020 15:10

Svaka čast Noletu. Čekamo bogataše da slede njegov primer.