GOTOVO! Ovo menja sve! Saopšteno hoće li Federer igrati na Australijan openu!

Autor:

Sport

06.12.2020

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa - Rodžer Federer

Hrvat Ivan Ljubičić, trener Rodžera Federera, otkrio je da će Švajcarac igrati na Australijan openu, čiji početak je planiran za februar.

Ljubičić je poručio da je neverovatno koliko je "Fedeks" motivisan, a cilj mu je da bude konkurentan za osvajanje velikih trofeja, kao pre povrede kolena koja ga je odvojila sa terena gotovo čitave 2020. godine.

- Rodžer trenira naporno, motivisan je da se bori za velike titule sledeće sezone - rekao je Ljubičić.

- Bio sam u Švajcarskoj, radili smo zajedno. Rodžer je baš motivisan. To je neverovatno. Mnogi se pitaju zašto još igra, ali on uživa. Želi da bude konkurentan kada sezona počne, da bude na nivou kao pre povrede - izjavio je Ljubičić. 

Podsećanja radi, Federer je trenutno peti igrač sveta, a u karijeri je do sada osvojio 20 Grend slem titula. Otvoreno prvenstvo Australije trebalo je da počne 18. januara, ali je pomereno zbog obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji važi u državi Viktorija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading