POKUŠAVA DA OPELJEŠI KOLEGE, A KRALJ GA KITI MEDALJAMA: Đokovićev veliki rival DOBIO NESVAKIDAŠNJU ČAST...

Autor:

Sport

04.12.2020

11:16 >> 11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal često ratuje sa Novakom Đokovićem i na terenu i van njega, ali je poslednji njihov sukob interesantan i ostatku profesionalnih tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal (levo) počastvovan je od strane kralja Španije

Naš Đoković u ovom konfliktu nalazi se u ulozi Robina Huda, dok je Nadal, uz Federera i ostale članove igračkom saveta ATP, Šerif iz Notingema.

Prvi reket sveta pokušava da manje plaćenim teniserima obezbedi više novca, dok ATP i sam vrh teniskog sveta ne daju, već halapljivo žele više novca za najbolje igrače. 

Rat bukti, kraj mu se ne nazire, ali Španac umesto da dobija kritike, od kraljevske porodice u svojoj domovini dobija odlikovanja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

"El Toru" je uručen "Veliki krst odreda de Majo", što je najprestižnije odlikovanje koje kralj može da da.

 

 

Njemu je ova čast podarena kao najboljem sportisti iz Španije ikada, što bi bez sumnje razljutilo mnoge legende iz Real Madrida, Barselone i toliko drugih kultnih institucija.

- Nadal je otelotvorenje posvećenosti i vizije u sportu. Poštujemo njegovo zalaganje za političke, ekonomske i kulturne napretke u Španiji, pa smo želeli na ovaj način da mu se zahvalimo - istakli su iz pres službe Monarha.

 

 

 

Nagradu je, inače, posvetio žrtvama Kovida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading