BRITANCI INSISTIRAJU: Da li će Đoković da se VAKCINIŠE?

Autor:

Sport

25.11.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari bi podržao eventualnu ideju o obaveznoj vakcinaciji protiv koronavirusa za tenisere i spomenuo Novaka Đokovića i njegov stav da ne bi pristao na isto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U slučaju da se pronađe vakcina, Mari smatra da bi ona trebalo da bude obavezna za tenisere.

- Mislim da bi to verovatno trebalo da bude tako i nadam se da bi svi teniseri pristali na to za dobrobit sporta, pod uslovom da je dokazano bezbedno, da su sprovedena klinička testiranja, da je sve urađeno i da nema nikakvih značajnih nuspojava- rekao je Mari.

Britanski novinari su podsetili Marija na komentare Novaka Đokovića da ne bi voleo da ga bilo ko prisiljava da primi vakcinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari

- Pretpostavljam da bi bilo teško. Nekoliko nedelja nakon što je to rekao, rekao je i da bi pristao na to ukoliko mora to da uradi kako bi igrao tenis. Moramo da sačekamo da vidimo kakav će biti stav ATP i WTA, ali siguran sam da bi igrači dali podršku ukoliko bi to značilo da se Tur vrati u normalu.

 


Mari je rekao i da mu je jedan od glavnih ciljeva sledeće sezone nova olimpijska medalja (već ima dva zlata u singlu), kao i da veruje da može da se vrati na nivo na kojem je nekada bio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading