NEZAPAMĆEN PRESEDAN: Đokoviću se OVO nikada nije desilo! London PODRHTAVA od Noletovih reči

Autor:

Sport

21.11.2020

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se "Noks" posle poraza od Tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković tokom okršaja sa Timom u Londonu

Najbolji teniser planete Novak Đoković poražen je u polufinalu Završnog mastersa u Londonu od Austrijanca Dominika Tima sa 2:1, a Nole je posle meča izjavio da mu se "ovo u karijeri nikada nije desilo".

Naime, Srbin je u taj-brejku odlučujućeg seta poveo sa 4:0, ali je onda Tim vezao šest poena, iskoristio je drugu meč loptu za prolaz u finale.

- Nestvarno je šta je on uradio od 0-4 u taj brejku. Ne mislim da sam igrao loše. Mislim da sam ubacio svaki prvi servis, ali on je razarao loptu sa obe strane, odigrao nekoliko kratkih slajsova pod uglom. Kontrolisao sam meč na 4-0, mislio sam da sam blizu pobede, ali on mi ju je oduzeo. Bio je hrabar i sve je funkcionisalo - izjavio je Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi finalista Londona - Dominik Tim

Srpski as je detaljnije izanalizirao preokret Austrijanca.

- Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo – nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo. Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je loptu svom snagom i sve je ulazilo. Kada se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, uradio je sve kako treba od 0-4, moram da mu skinem kapu i da mu čestitam. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao loptu, ali on je uništavao loptu, igrao je sjajno - zaključio je Đoković.

Tim će se za titulu boriti sa boljim iz meča Medvedev - Nadal, a finale je zakazano za nedelju od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading