GADI MI SE ĐOKOVIĆEV PREDLOG: Ovo niko nije očekivao od TENISKE LEGENDE!

Autor:

Sport

20.11.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je predložio da se na Grend slemovima igra u dva dobijena seta i to nije naišlo na odobravanje legendarnog australijskog tenisera Toda Vudbridža.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je majstor za maratonske mečeve, mnogo puta je znao da u pet setova dobije meč posle neverovatnog preokreta, ali on smatra da bi trebalo da se igra kraće, pre svega zbog publike.

Čuveni dubl igrač Tom Vudbridž, s kojim je Novak i sarađivao na početku karijere, blago je rečeno nije zadovoljan predlogom, koji niko nije ni zvanično razmatrao.

- Nema šanse da mu ta ideja prođe. Gadio bi mi se takav tenis. Najbolje kod tenisa je uprava to što su grend slemovi posebni i da biste osvojili jedan takav turnir - morate biti najbolji i tehnički i taktički i fizički- poručio je Tom Vudbridž.

 

Stav koji brani prethodno je zauzeo i Rafael Nadal.

- Ako bi se Gren slemovi igrali na dva dobijena seta, onda bi svaki turnir izgledao isto. Iznenađen sam što se Novak zalaže za tako nešto. On je jedan od onih koji je dosad imao najviše koristi što se igra na tri dobijena seta i sigurno ima više pobeda zbog tog pravila, nego poraza- rekao je Vudbridž koji ima 16 Gren slem titula u dublu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading