(VIDEO) I NEBO PLAČE kada NJIH DVOJICA izađu na teren: Pogledajte kako je izgledala PRVA PROBA pred turnir u Londonu!

Autor:

Sport

13.11.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se početak završnog turnira u Londonu, najbolji teniseri sveta polako se prilagođavaju uslovima, a upravo je "sparing" dvojice najboljih privukao veliku pažnju medija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Đoković i Nadal odradili su prvi trening zajedno od dolaska u London

Nedelja je rezervisana za početak završnog teniskog turnira u Londonu, osmorica najboljih stigli su u prestonicu Engleske, a dva ljuta rivala već su izašli na megdan jedan drugom.

Džoker Nole i "Bik sa Majorke" održali su zajednički trening u Londonu.

Rafa je već bio u hali kada je stigao Nole i sačekao ga da završi kako bi se pozdravili i popričali. Novak je prišao svom najvećem protivniku i prijateljski porazgovarao sa njim. Dobro raspoloženje bilo je primetno kod obojice, a onda su izašli na teren i pokazali zašto po statistici trenutno nema jačih, kako navode sa portala "Mondo".

 

Ako je ovo samo trening, šta nas sve čeka ukoliko se susretnu...

Španski kralj tenisa prvi meč na završnom turniru igra u nedelju protiv opasnog Rusa Andreja Rubljova, dok je sa druge strane Noletuzakazan duelza ponedeljak u kojem ga čeka Argentinac Diejgo Švarcman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading