FEDERER SE PUŠI U KARANTINU: Šta će reći Britanci? Nole POKIDAO kao NIKADA pred London!

Autor:

Sport

10.11.2020

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči Srbina uoči poslednjeg Mastersa u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Najbolji igrač sveta Novak Đoković prisetio se velikih pobeda u prestonici Engleske uoči završnog Mastersa u Londonu koji je na programu od 15. do 22. novembra.

Srbin je poručio da je za njega predstojeći turnir veliki izazov, kao i da je maksimalno motivisan da ga osvoji, prvi put posle pet godina.

- Završni Masters je najveći turnir i najveći izazov. Učestvuje najboljih osam igrača na svetu i zato je nivo iznenađenja uvk prisutan - ocenio je Noks.

On je najpre izdvojio pehar u Šangaju 2008. godine, do koga je došao savladavši Rusa Nikolaja Davidenka (6:1, 7:5).

- Dobro se sećam prvog trofeja. Bilo je posebno na polaznoj tački moje karijere. Trofej me je naterao da budem deo istorije ovog sporta - poručio je Đoković.

Ipak, ljubitelji "belog sporta" dobro se sećaju još jedne Noletove pobede, i to one nad Rodžerom Federerom u Londonu 2012. godine u igri titana 7:6 (8:6), 7:5.

To finale ostaće upamćeno po osvojenom poenu Srbina posle velike razmene.

- Pobeda nad Davidenkom se materijalizovala protiv Federera. Odigrali smo dva tesna seta. Još uvek se sećam svog bekhenda koji mi je omogućio slavlje - zaključio je Đoković, čija proslave je ostala mnogima u sećanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading