Nik Kirjos ima PSIHIČKE PROBLEME!

Autor:

Sport

08.11.2020

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni Australijski teniser Nik Kirjos je obelodanio ono što je možda i moglo da se nasluti na osnovu njegovog ponašanja kako na terenu, tako i van njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je u razgovoru za "Stellar" magazin otkrio da ima mentalnih problema, kako mu je mnogo puta bilo teško zbog toga što je okružen neiskrenim ljudima, koji ne brinu o tome ko je on zaista, već ga isključivo gledaju kao tenisku zvezdu i slavnu ličnost - i koriste ga.

- Imam utiska da me niko zaista ne gleda kao osobu, svi žele da su sa mnom zato što sam teniser i da me iskoriste. Nisam se osećao da mogu da verujemm nekome. Bio sam usamljen, nalazio sam se na mračnom mestu - rekao je Kirjos.

Australijanac je od 2018. godine počeo da posećuje psihijatra zbog čestih ispada na terenu, ali i van njega.

 

- Postoje ljudi koji žive i dišu za tenis, i to je u redu. Ne kažem da je to pogrešno ili dobro. Dostigao sam nivo slobode u svom životu toliko da me uopšte nije briga šta bilo ko misli o meni - poručio je Kirjos na priče da nije dovoljno posvećen tenisu.

Nestabilan karakter ga je koštao nekoliko puta, ATP ga je kažnjavao zbog nesportskog ponašanja tokom mečeva, jednom i 16-nedeljnom suspenzijom.

- Tokom turnira ne stižem da vidim svoje najmilije, često su meseci u pitanju, ne viđam porodicu uopšte, pa mi je sada drago što koristim ovu situaciju da budem uz njih - dodao je Australijanac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading