OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Promenili PLOČU! Najveća pobeda Novaka Đokovića OVE GODINE!

Autor:

Sport

06.11.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz ATP-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Čelnik ATP asocijacije igrača Andrea Gaudenci izjavio je da će obaviti razgovor sa svima koji su nezadovoljni radom te organizacije. Podsetimo, među nezadovoljnima nalazi se i najbolji igrač planete Novak Đoković, koji je zajedno sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom osnovao zasebno telo koje će štititi prava tenisera.

- Ovo je veoma težak period za tenis. Nismo znali u julu da li će se uopšte sezona nastaviti i da li će se igrati ove godine. Mnogi su bili frustrirani. I ja sam bio teniser i znam koliko im je teško. Saslušali smo sve žalbe i primedbe. Napravićemo veliki sastanak krajem novembra ili početkom decembra. Spremni smo za razgovor, pričaćemo sa Đokovićem. Vreme je da konflikti prestanu i da se ujedinimo - ocenio je Gaudenci i dodao:

- Konflikti i svađe ništa ne bi doneli, svi bi bili poraženi. Igračima su potrebni turniri i turnirima su potrebni igrači. Ne možemo ništa da postignemo ako postoje podele. Moramo svi da se borimo zajedno kako bi tenis opstao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading