TRESE SE PLANETA, MNOGI SU U SUZAMA: Penzija? Federer pravo u CENTAR!

Autor:

Sport

01.11.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac ujedno i optimističan i oprezan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarski teniser Rodžer Federer

Jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" Rodžer Federer istakao je da će dati sve od sebe da se vrati na teren od januara 2021. godine.

Švajcarac je propustio gotovo celu tenisku sezonu zbog povrede kolena, ali je zadovoljan kako teče oporavak. Ipak, i sam je priznao da najverovatnije stvari neće teći kao ranije, s obzirom na godine i dužinu pauze, što je razočaralo njegove navijače širom planete.

- Nadam se da bih sledeće godine u januaru mogao da se vratim na teren. Osećam se dobro, zdrav sam, svi u mojoj porodici su zdravi - izjavio je Rodžer.

- Dobrog sam duha. Osećam napredak. Možda ne iz dana u dan, ali iz nedelje u nedelju svakako. Dobar je napredak. Bio sam na teniskom terenu prošle nedelje, prvi put posle februara. Ohrabrujuće je, radim koliko mogu ili koliko mi koleno dozvoljava. Ali, dobrog sam duha, to je važno.

Osvajač 20 Grend slem titula je optimističan...

- Ništa se nije promenilo, još uvek se borim za moj povratak, želim da se vratim na teniski teren. Voleo bih da još igram protiv legendi ovog sporta i najboljih igrača. Osećam da je još ostalo nečega u meni, definitivno neću napustiti tenis. Zabavno je biti filantropist, teniski igrač, sve to u isto vreme. Sve je to iskustvo za sebe, ali neću se penzionisati još uvek - zaključio je Federer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading