NAJREALNIJA PROGNOZA RASPLETA "VELIKE TROJKE": Samo DVE STVARI mogu da spreče Đokovića da bude GOAT!

Autor:

Sport

28.10.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekordi samo padaju pred Novakom Đokovićem, a sada je na pragu obaranja još jednog!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Pit Sampras će uskoro "pasti", proslavljeni teniser je šest godina zaredom sezonu završavao na prvom mestu ATP liste, a Srbin će ga sustići ukoliko bude pobedio Hrvata Bornu Ćorića .

Nekadašnji osvajač četiri Gren slem titule Džim Kurijer pohvalio je srpskog asa i njegovu tendenciju za obaranjem rekorda.

- Biti "broj 1" na kraju godine u bilo koje vreme je velika čast i ja sam na to veoma ponosan. Nema sumnje da je Novak dominirao u muškom tenisu ove godine, ponovo. Statistika ne laže- započeo je Amerikanac, a zatim se osvrnuo na Samprasov rekord.

RepublikaFoto: TANJUG/V:THIAN
Kurijer i Đoković

- Pitovih šest godina zaredom na prvom mestu je neverovatno. Za to je, osim nadmoćne igre, bilo potrebno imati i fizičku i mentalnu konstantnost. Novakova sposobnost da pronađe svoje mesto igrajući sa Federerom i Nadalom je podjednako teško kao i Pitovih šest godina u nizu- pohvalio je Kurijer Đokovića i dodao da misli da srpski teniser može još dugo da bude najbolji.

 

- Mislim da on može da bude "broj 1" još dugo ukoliko ostane fokusiran i zdrav. Postoje samo dve stvari koje možda mogu da ga spreče u tome, a to su – zdravlje i Nadal- zaključio je u razgovoru za tennis.com Džim Kurijer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading