ĐOKOVIĆ UŽIVA U VISOKOM I SARAJEVU: Nole jeo picu, pa obišao piramide!

Autor:

Sport

14.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (33) rane od debakla u finalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala leči na bosanskim piramidama! Najbolji teniser sveta je u društvu supruge Jelene direktno iz Pariza u ponedeljak uveče otišao u Sarajevo, gde namerava da ostane četiri-pet dana, odakle će preko Beograda put Beča, gde će sakupljati nove bodove u borbi za ATP tron.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Đoković puni baterije u komšiluku

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Đokovići će sve vreme spavati u prestonici BiH, a odatle će obilaziti njima draga mesta. Tako su Novak i Jelena večerali u jednoj piceriji na Baščaršiji, a društvo su im pravili profesor Semir Osmanagić sa suprugom Sabinom, inače osnivač Fondacije Arheološki park: Bosanska dolina piramida Sunca.

Sa svojim domaćinima Đokovići su u utorak posetili bosanske piramide u Visokom, mesto koje je Novak sa majkom Dijanom i ocem Srđanom obišao u julu, nakon oporavka od koronavirusa. Najbolji teniser sveta i njegova supruga obišli su i tunel Ravne ispod piramide. Prema verovanju, piramida Sunca ima ogromnu energiju koja štiti zdravlje i podiže imunitet. Navodno, blagonaklono na telo deluje i tunel Ravne.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Đoković u piceriji kao sav normalan svet

- Prošli put sam bio sa roditeljima, sada je sa mnom došla žena, a sledeći put ćemo povesti i decu. Ne mogu stručno da pričam o piramidama, moja oblast je sport. Boravak u tunelima povećava nivo kiseonika u plućima i pomaže regeneraciju i oporavak posle napora. Takođe, piramida i tuneli ispod služe i kao prevencija od povreda - poručio je Novak u Visokom, za koje kaže da je jedinstveno mesto i raj kojem se rado vraća.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Da

14.10.2020 05:48

Bolje bi mu bilo da cuti i igra tenis.

Edit

14.10.2020 13:19

Zena ce ga unistiti,ovim vradzbinama.