SKANDALČINA NEVIĐENIH RAZMERA: Namešten meč prvog kola na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

04.10.2020

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skandala sa spikerima, ogromnih problema sa sudijama, kišom i krovom na meču Novaka Đokovića u trećem kolu, organizatori Rolan Garosa sada imaju i policiju na turniru!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Francuske vlasti istražuju meč prvog kola za koji postoje dokazi da je namešten, a uz sve to snimak spornog gema se pojavio i na društvenim mrežama. 

U pitanju je meč prvog kola dubla koje su Andrea Miku i Patricija Marija igrale sa Janom Sizikovom i Medison Brengl. Sumnja se na ogromne uplate na brejk u petom gemu drugog seta, kada je Medison Brengl servirala. 

Ona je prvo napravila duplu grešku, potom je uspedila jako loša igra, da bi se gem završio još jednom duplom greškom. Čak je kod druge duple greške jednom i prestupila, što se jako retko dešava u tenisu. 

Ne samo da su postojale velike uplate na to daće se ovde desiti brejk, već i na to da će brejk biti bez izgubljenog poena. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading