PONIZIO GA: Nadal UNIŠTIO Italijana!

Autor:

Sport

02.10.2020

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Rafa je u trećoj rundi deklasiralo Italijana Stefana Travalju sa 3:0(6:1, 6:4, 6:0) posle 96 minuta igre. Ovo je bio prvi međusobni duel Španca i Italijana.

Nadal je krenuo furiozno. Osvojio je prvih 8 poena u meču i odmah napravio brejk u drugom, a zatim ga potvrdio u trećem i došao do 3:0 za 8 minuta.

Travalja je uspeo da se upiše u četvrtom gemu i to je bilo to od njega u prvom setu. Nadal dobrim servisima dolazi do 4:1, pravi novi brejk i rešava prvi set za 24 minuta.

Razigrao se Italijan u drugom setu i prilično lako je osvojio prva tri gema, pa smo posle 25 minuta igre bili na 3:3. I tada Nadal 'lomi' protivnika, pravi brejk i dolazi do 4:3. Održao je taj brejk do kraja seta i posle 45 minuta došao do 2:0.

Treći set Nadal otvara sa dva brejka i brzo dolazi do 4:0. Tada je samo pitanje bilo da li će se Travalja upisati na semafor, što mu Rafa nije dozvolio.

Naredni protivnik Nadala je Amerikanac Sebastijan Korda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading