TIM GRMI POSLE POBEDE: Promenite pravila na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

02.10.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik Tim se plasirao u 4. kolo Rolan Garosa posle pobede nad Kasperom Rudom od 3:0.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim

Austrijanac se nakon meča obratio novinarima.

- Odlično se osećam. I fizički i emotivno. Volim ovaj turnir, stvarno želim da doguram što dalje. Dobra je stvar što sam danas igrao rano i imaću sigurno više od 48 sati da se oporavim. Imam vremena za jedan dobar trening i dva tretmana kod fizioterapeuta. Dobro ću da jedem, dobro da se naspavam i spremim se za duel u nedelju.

Tokom meča sa Rudom bila je jedna situacija na startu drugog seta, kada je oštećen Norvežanin. To je pokrenulo pitanje uvođenja “Oka sokolovog” i na turnirima, koji se igraju na šljaci.

- Podržavam taj predlog 100 posto. Videli smo grešku i na jučerašnjem meču između Šapovalova i Karbaljesa Baene. Takođe i Kasper je mi je pokazao da je njegova loptica bila dobra u prvom gemu drugog seta. Ne krivim sudije, jednostavno nekada ne vide pravi trag. Zbog toga mislim da treba da uvedemo pravo na čelendž i na šljaci. Igrao sam u Riju gde ima “Oko sokolovo” i niko nije imao nijednu zamerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading