NE ZANIMA IH ŠTO JE NADAL OSVOJIO 12 TITULA U PARIZU: Novak je prvi favorit na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

22.09.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim njega, još dva srpska tenisera imaju povoljan položaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ove nedelje su na programu kvalifikacije za Rolan Garos, a glavni žreb turnira počeće u nedelju, 27. septembra. Danas su zvanično određeni i nosioci u svim konkurencijama, a Srbija u muškom singlu ima tri kosturaša.

Prvi nosilac u Parizu biće najbolji teniser sveta Novak Đoković, a drugi 12-ostruki šampion Rolan Garosa Rafael Nadal, pa to znači da se njih dvojica ne mogu sresti pre finala.

Treći i četvrti favoriti su Dominik Tim i Danil Medvedev, pa sa jednim od njih dvojice će Novak moći da ukrsti rekete u polufinalu, dok će mu potencijalni rivali u četvrtfinalu biti Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev, Mateo Beretini i Gael Monfis, koji su postavljeni na pozicije od petog do osmog kosturaša.

Među ostalim nosiocima našla su se još dva srpska tenisera, Dušan Lajović i Filip Krajinović. Duci će biti 23. favorit u Partizu, a Fića 27.

Od srpskih tenisera na Rolan Garosu će nastupati još Miomir Kecmanović i Laslo Đere, dok šansu kroz kvalifikacije ima i Nikola Milojević.

 

Kod dama prvi nosilac je Simona Halep, drugi Karolina Pliškova, a treći Elina Svitolina.

Srbiju će u glavnom žrebu predstavljati Nina Stojanović, a u kvalifikacijama se takmiče još Olga Danilović i Natalija Kostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading