PUCA OD SREĆE: Novak dugo nije bio ovako uzbuđen

Autor:

Sport

19.09.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da sakrije osmeh.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Svetski mediji preneli su juče vest da će se završnica Mastersa u Rimu igrati pred publikom, tačnije da će od subote biti dozvoljeno da 1.000 gledalaca prisustvuje mečevima na tribinama.

Bilo je malo nejasno da li se misli baš na subotu ili od polufinala, koja se igraju u nedelju, pa je to i dalje misterija.

Sada se tim povodom oglasio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

- Dobio sam i ja tu informaciju i još uvek ne znam da li je tačna jer se stvari stalno menjaju. Voleo bih da je istina. Bolje je i da igramo pred 1.000 ljudi nego pred praznim tribinama. Navijači su deo naših karijera i sporta, svi igramo za njih. Drago mi je da će se to dogoditi. Voleo bih takođe da ostanemo na centralnom terenu jer mislim da je kvalitet šljake bolji, prema mom mišljenju, od one na ostalim terenima - rekao je Novak.

Inače, Nole će se u četvrtfinalu Rima (subota od 14.30) sastati sa nemačkim teniserom Dominikom Kepferom, dok će u eventualnom polufinalu igrati protiv Matea Beretinija ili Kaspera Ruda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading