SRPSKI TRILER U RIMU: Nole i Filip odigrali set za INFARKT! Šokantna završnica...

Autor:

Sport

18.09.2020

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba u "večnom gradu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović bore se za prolaz u četvrtfinale Mastersa u Rimu, a prvi reket sveta je rešio prvi set u uzbudljivom taj brejku posle jednog časa i 30 minuta igre.

Filip je sjajno započeo meč, napravivši brejk na Noletov servis, ali je Đoković uzvratio već u narednom gemu i poravnao rezultat.

 

 

Od tada se igralo veoma izjednačeno i borbeno. Gemovi su trajali dugo, viđene su brejk lopte na obe strane, ali je odluka pala posle taj-brejka.

Na početku završnog gema, Krajinović je došao do minibrejka, pa do vođstva od 3:0. Potom je Noks bio polovičan prilikom servisa, pa je autsajder na današnjem meču poveo i sa 4:1. Najbolji igrač sveta je bio najbolji kada je najpotrebnije, dva puta je oduzeo servis rivalu i praktično anulirao Filipovo vođstvo.

Nole je potom rutinski odservirao, pa je sa četiri vezana poena preokrenuo na 5:4. Đoković je prvi stigao do set lopte (6:5), ali je tada napravio duplu servis grešku za novo izjednačenje. Borba se nastavila sve do konačnih 9:7 za najboljeg tenisera Srbije koji sa rezultatskom prednošću ulazi u nastavak meča.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading