PREDOMISLILA SE: Serena DONELA važnu odluku!

Autor:

Sport

11.09.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serena Vilijams, ipak, igra na Rolan Garosu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Serena je to otkrila nakon što je poražena u polufinalu US opena od Viktorije Azarenke. Ona je tokom tog meča doživela povredu Ahilove tetive, ali poraz nije svalila na to. Situacija se desila u ključnom momentu meča, kada je pretrpela jedini i odlučujući brejk u trećem setu.

- Samo sam se 'protegla'. Potrčala sam za lopticom, bio je to dug poen. Previše sam se 'protegla'. Bilo je dosta intenzivno - rekla je Vilijams i dodala:

- Mislim, dobro se osećam. Nisam zbog toga izgubila. Viktorija je igrala dobro. To je uticalo samo na jedan poen. Dobro sam. Dobro sam, da.

Vilijams, koja je prošle i pretprošle sezone gubila u finalima, kaže da je dala sve od sebe.

- Naravno da sam razočarana. Ali, istovremeno, znam da sam uradila šta sam mogla. Mislim da sam ranije bila blizu i da sam mogla i bolje da odigram, a danas sam dala sve od sebe.

Osvajačica 23 Grend slem titule je pre nekoliko dana dovela u pitanje svoj nastup na Rolan Garosu zbog prisustva publike, ali joj se stav promenio.

- Definitivno dolazim u Pariz - otkrila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading