MEKINRO UNIŠTIO ĐOKOVIĆA: Gotovo je sa Novakovom erom!

Autor:

Sport

07.09.2020

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska legenda Džon Mekinro, prokomentarisao je diskvalifikaciju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića sa US Opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Mekinro

Mekinro smatra da je pritisak bio jači od svetskog broja 1.

- Mislim da ga je savladao pritisak. Puno toga se dešavalo van terena i očigledno je da je to uticalo na njega. Svidelo se to njemu ili, postaće loš momak do kraja karijere- izjavio je Mekinro za ESPN.

Mekinro jedva čeka Novakov odgovor na terenu.

- Biće zanimljivo videti kako će to da reši. Nisam rekao da ne može da se oporavi- dodao je Mekinro, koji je četiri puta osvajao trofej na US openu, koji veruje u Novakov povratak.

- Mislim da bi mogao da se oporavi. Juri istoriju i da prestigne Nadala i Federera na listi po broju Grend slemova. Mlađi je, svi to znamo, i mnogo toga mu ide na ruku. Ipak, ovo je mrlja koju neće moći da izbriše, svidelo mu se to ili ne- rekao je Amerikanac.

Mekinro je onda izneo seriju pitanja.

- Kako će sa ovim da se nosi? Kakva će biti reakcija ostalih igrača? Kakvu će reakciju dobiti kada se budu vratili navijači? Sve su to pitanja na koje nema odgovora u ovom trenutku. Zapanjen sam šta je uradio i to u situaciji kada je apsolutni favorit- poručio je Mekinro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading