LEGENDARNI TENISER UPOZORIO NOVAKA: Amerikanac oktrio najveće pretnje za Đokovića na US Openu!

Autor:

Sport

03.09.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Mekinro, legendarni američki teniser, kaže da moraju da se dese neke nepredviđene okolnosti kako Novak Đoković ne bi pobedio na US Openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U izostanku Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ne postoji mnogo tenisera koji bi mogli da savladaju najboljeg tenisera sveta.

- Mislim da su momci kojima je servis najjača strana najveća pretnja po Novaka. Druga pretnja bi mogla da bude fizička sprema, odnosno ako Novak ne bude bio u stanju da trenira onako jako kako je navikao. Ukoliko uđe u 'rat' sa nekim mlađim i spremnijim igračem... - kaže Mekinro i dodaje:

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Po mom mišljenju, postoji samo nekoliko tenisera koji mogu da ga pobede. Tako da, ako neko drugi hoće da osvoji, Novak će morati sam sebe da pobedi, a to će se desiti jedino ukoliko uslovi za igru budu nepodnošljivi ili ako se dese neke nepredviđene okolnosti (odustajanje, predaja...).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading